PON ! PON! PON!
.
laluan untuk contest bersempena ngn 2nd Birthday Adam yg bakal menjelma Disember ini...Dgn ini Ryn anjurkan contest plak...Contest adalah berkenaan stereng....


ni gambar adam dgn stereng



Antara syarat2 contest :

  • Copy banner kat atas ni boh kat sidebar korang berserta ngn link contest. Takde link otomatik tak layak...
  • Jadi follower blog daku...Jangan segan2 eh...
  • Umur anak antara 0-3yrs. Terbuka kepada boy & girl.
  • Upload gambar anak berserta dgn aksi sterengnya. Letak nama dan umur, pehtu korang cerita laa serba sedikit pasal gambar tu...Tak kisah laa stereng ape pn jnji STERENG..
  • Upload berapa banyak yg boleh, tapi hanya SATUgambar terbaik akan dipilih utk dipertandingkan....
  • Kalau korang ada 2 org anak...boleh je...tp takleh gambar bersama kena gambar sorang2. Nnt susah nak wat keputusan..
  • Setelah syarat kat atas ni complete, sila laatinggalkan link korangsupaya senang daku nak terjah..
Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009 @ 10pm

HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA
+
3 HADIAH LUCKY DRAW


APA LAGI, CEPAT2 LAH JOIN CONTEST

SELAMAT MENCUBA!!
.
.
P/S : Pemilihan pemenang akan diadili oleh juri2 jemputan, lucky draw akan dicabut sendiri oleh ADAM...

TENTANG GAMBAR:

Name: Nursyaza Dania (9bulan)
gambar dania ngan stereng ayah tu di ambil time kt petronas lanchang on the way nk balik kg jengka...time ni balik ngan mak ndak, ibu n ayah...mak ndak p beli mknn pas dania berak2...hihi
gambar bawah tu plak dania ngan stereng kete dania la..comey x stereng kete dania..kaler biru u...hon dia bunyi tet..tet...hikhik



2 comments:

Ryn said...

salam ziarah,

nape mkn stereng tu sayang...hehehe..

good luck!

eT said...

tenkiu...hobi saya mkn sume mende...xkire stereng pon saya belasah..:p