bila berdepan dengan camera dan org yg mmg langsung dania xkenal mula la dia sukar nk bg kerjasama...
ibu ngan ayah nak kene pandai carik mood dia...
jom je la layan anak dara sorang nih...
kakak dah besar...3 tahun sudahhh...

 kakak dapat gitar...yeeaayyy...kt umah gitar mainan jek...tu pon ibu ngan ayah xmo tukar bateri bagi ada bunyi...

 apa ni soh pegang kipas pulak...macam2 la diorang nih...boring betui...

 xmo senyum...keras2...

 ok...muka mesti mau masam...baru la real....

 xmo dok dekat...nak p amik gitar main...

 hellooooo...aikkk...xder bunyi pon...tipu tau diorang nih...

 ok..senyum cani ke ibu???huhu

 haa...amik gambar cameraman la....

 haaa...apa....nak wat apa lagi???

 tutup muka...

 baring pon ok la kan buuu...

 tido la...boring sudaaaa

ok la...meh la kite bergembira...hehehe

4 comments:

Sidratul Muntaha said...

time kita suh mmg la malas sokmo
tpi time tak suh..
mcm2 possing boleh kuar klu anak2 buat nih

MAMASUE said...

kalau tau ada org nak amik gambar,mmg mcm2 muka tak nak dia buat...kalau tak de kamera,depan cermin tu sure mcm2 gaya dia blh bt

Atia Adina said...

macam2 aksi.....tersengeh aku tgk gambar2 dania...


-ad-

army4war said...

haha cute tgok dania..