anak dara ni paling susah nk letak aksesori kat atas kepala...
getah ke...sepit2 rambut ke...
tudung ke...pendek kata apa pon xmo la ada atas kepala dia tu...

kat tadika mmg kena pakai tudung...tp dia jek yg xmo...
mengenangkan dania baru 4yrs...teacher pon xkisah sangat...
pelan2 org kata...

 ni hari ke-3 dia nk pakai tudung...
dah ujung ogos..nak masuk september baru nk pakai tudungnya...huhu

 jambul jemah terkeluar tu nokkk...huhu
aritu dia dapat hadiah teacher bg sbb dia nk pakai tudung kt sekolah...

amik gambar curik..dia xbagi amik gambar dia pakai baju ni..nape ntah..huhu
tq teacher hadiahkan baju cantik nih...

4 comments:

Atia Adina said...

bagusnya teacher ... siap bg adiah ... cantik baju

MAMASUE said...

budak2 tecit ni mmg patuh ckp teacher...apatah lg bile dh dpt present mcm ni...

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)