ari cuti baru ni aku saje wat susu sebotol letak depan dak kecik nih...
mmg dia dok guling2kan botol tu jek...
aku biarkan dia ngan botol tuh...penutup botol pon aku xbukak kan..
kan abes dia siram carpet aku ngan haruman susu dia tuh...
lelama aku nengok dia ralit jek main...
ok xper la...
then...di keleknyer botol susu ke hulu ke hilir...
aku follow jek dia..tp dia xperasan aku dok perati dia wat apa...
tau2 dia masuk bilik stor dia letak kt atas kusi yg aku mmg simpan dlm stor tu....
aku sergah dia..."haa...watper tuh...."
dia agak terkejut...sengeh jek..cam bese xder perasaan bersalah...
aku soh dia amik susu tuh minum...
dibalasnyer "nanak..."....isshhh sabor je la dak nih...
susah bebenor nak soh minum botol...

bilik stor tempat aku longgok surat kobar..tudung saji pon ado..huhu
nak sorok botol dari aku la tuh...
ibu ada baanyakkk lg botol susu yang...
mungkin kaedah ini turun dari ayah dia la...huhu

10 comments:

miezaniera said...

bijaknye dak dania nih...eh ayah dia pn suke main sorok2 ke hehehe

eT said...

haha...kisah silam berulang kembali...:p

iera said...

haahhaa..bijak betul dania ni..sejarah mungkin berulang...heheheh..tiba2 teringat lagu ni lak..

Atia Adina said...

amboi...pandainya dia....atia pun tak suka susu...sehari dalam 4 kali jer dia menyusu...punya lah reject...

-ad-

eT said...

iera:
a'ah la..ari ni xdgr lg iera karoake..hehe

ad:
nasib mau gak atia nyusu...makin kecik plak tgk..lawan ngan dania sape lg kecik..hehe

c i k m a r ® said...

bijaknya dania
dania dah tak nak susu
dia nak milk shake agaknya

Eciz said...

dia nak susu badan.










SILA BAGI DIA SUSU BADAN SEKARANG!

eT said...

cikmaro:
milk shake??jgn minta yg bebukan sudahh..huhu

bang am said...

ape kelas sorok susu.. sorok laa cheese burger ke kat belakang umah.. huhu...

eT said...

kecik lg...sorok susu la..nnti dah besar cam ayah leh la sorok cheese bege..huhu